5 TRICKS TO PUT YOUR BABY TO SLEEP 💤 5 เคล็ดลับง่ายๆที่ทำให้หนูน้อยหลับปุ๋ยตลอดคืน! 🙃

 

1. Dance your baby to sleep เต้นรำไปกับเจ้าหนูในอ้อมอก 😴

This trick can be done by dancing to the rhythm slowly while holding your baby gently in your arm. This is the simplest of soothing and calming. You can also use motion to stop baby from crying.  👶

ทริคอันนี้ง่ายๆมากๆไม่ต่างอะไรกับตอนที่เราอุ้มลูกแล้วขยับไปมา แต่แทนที่จะขยับแขนให้เราขยับขาแทนเป็นจังหวะช้าๆ เพราะว่าการเคลื่อนไหวอ่อนๆจะทำให็เด็กรู้สึกผ่อนคลายและหลับไปในที่สุด 😴 ทริคนี้ยังสามารถใช้ได้เพื่อทำให้ลูกน้อยนอนหลับอีกด้วย!
Kleenex_tissues.JPG

2. Tickling baby’s face with tissue paper ใช้ทิชชู่ให้เป็นประโยชน์ 

As strange as it may seem, it is truly effective! 😌 Use soft tissue paper or your finger and gently run it across baby’s face over and over again to create a sense of calmness until the baby gets drowsy. (Nathan Dailo’s trick)

ถึงจะฟังดูแปลกประหลาด แต่รู้มั้ยว่าทริคนี้มากๆ แถม Nathan ที่เป็นคนลงคลิปเองยังทดสอบกับลูกตัวเองมาแล้วด้วย! แค่นำทิชชู่บางๆถ้ามีกลิ่นด้วยก็ยิ่งเยี่ยม หรือ นิ้วมือของเราเอง ลูบบนหน้าลูกช้าๆเป็นระยะๆจนลูกเริ่มตาปรือง่วงเป็นอันใช้ได้ค่า 😁

baby-1356093_960_720.jpg

3. Patting your baby’s bottom ตบก้นเบาๆช่วยได้เสมอ ✋

Gently patting your baby’s bum in the rhythmic pattern will put them right to sleep. This replicates the womb experience of your heart’s beat, which helps soothe your baby. 🤗

คงไม่มีคุณแม่คนไหนไม่เคยลองวิธีนี้ เพราะจริงๆแล้วก็เป็นวิธีที่ง่ายที่สุด! โดยการตบก้นลูกเบาๆเป็นจังหวะ เคยสงสัยไหมว่าทำไมลูกถึงชอบ? เพราะว่าสิ่งนี้มันทำให้ลูกนึกถึงตอนที่ได้ยินเสียงการสั่นของหัวใจของคุณแม่ตอนอยู่ครรภ์นั่นเอง! (ทฤษฏีเขาว่า!) 💓

8253910974_bd6fed94e5_b.jpg

4. Give your baby a ‘blankie’ ให้ ‘น้องเน่า’ ลูกน้อยไปกอด 👼

You have no idea how powerful a simply blanket can be! Blanket or Blankie will comfort the baby and put it back to sleep even in the middle of the night. It’s basically a baby’s secure object ! 🙂

คงไม่มีใครที่ไม่เคยมีน้องเน่ามาก่อน ไม่ว่าจะเป็นผ้าห่มเอย ตุ๊กตาเอย 🐻 อะไรก็ตามที่เป็นสิ่งของที่เจ้าตัวน้อยชอบสุดใจและรู้สึกปลอดภัยถ้าได้อยู่ใกล้ๆ สิ่งนี้นี่แหละที่ทำให้ลูกน้อยนอนหลับได้สบายตลอดคืน!💤

Newborn Cute Girl Baby Blanket Pink Hat New

5. Make a good use of your hair dryer ทริกลูกให้หลับด้วยเสียงไดร์

Some babies respond to the sound of hair dryer 💨 Do not blow the air on the baby! The noise is what matter! 🎶 If your baby also reacts to the sound and fall asleep then you should definitely consider recording that sound on your phone!

เด็กเล็กๆบางคนก็ชอบเสียงของไดร์เป่าผมนะรู้เปล่า!😮 แต่ไม่ใช่ให้เป่าลูกนะ ให้ลูกฟังเสียงก็พอ ถ้าเกิดว่าลูกของคุณก็เป็นอีกคนหนึ่งที่เคลิ้มได้ ก็ได้เวลาอัดเสียงลงมือถือได้เลย คราวหน้าจะได้ไม่เมื่อยมือ 😋

If you are running low on baby’s items and etc. Don’t forget that honestbee is here to help you get your chores done, so that you can have a longer day with your baby 😃 ส่วนใครที่สนใจอยากจะซื้อของใช้สำหรับเด็ก หรือ อาหารแล้วล่ะก็ อย่าลืมล่ะ ว่าเราพร้อมช่วยเสมอ จะได้มีเวลากับลูกมากขึ้น 😀 >>>> SHOP NOW

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s